Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از ساوه؛ حسن صادقی در جشن میلاد امام حسن مجتبی (ع) در تالار خانه کارگر ساوه اظهار کرد: سبد معیشتی که مبنای افزایش ۵۷ درصدی دستمزد قرار گرفته است، با سبد هزینه‌های مصوب کارگروه مزد شورای عالی کار که حدود ۹ میلیون تومان تعیین شد و سبد معیشت گروه کارگری که حدود ۱۱ میلیون تومان محاسبه شد، همخوانی ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار کرد: دستمزد ۱۴۰۱ با سبد معیشت کمیته مزد حدود 27 درصد و با سبد معیشت گروه کارگری ۴۴ درصد فاصله دارد.

معاون دبیرکل خانه کارگر با اشاره به اجرا نشدن 27 درصد متناسب‌سازی سال ۱۴۰۰، بیان کرد: کارگران بازنشسته هنوز ۲۵ درصد متناسب‌سازی خود را دریافت نکرده‌اند که ضروری است که سازمان تامین اجتماعی این ۲۵ درصد را به تمام بازنشستگان، حتی بازنشستگان حداقلی‌بگیر پرداخت کند.

وی با تاکید بر ضرورت تسری 27 درصد متناسب ‌سازی سال ۱۴۰۰ به حقوق کف ‌بگیران بیان کرد: سازمان تامین اجتماعی نباید به سفره کف ‌بگیران خود بی‌تفاوت باشد.

صادقی گفت: سازمان تامین اجتماعی در بودجه 1401 به صراحت در یکی از بندها آورده است که سازمان مکلف است پس از افزایش حقوق بلافاصله موضوع متناسب سازی را اعمال و احکام را مبتنی بر افزایش حقوق و متناسب سازی را صادر کند، هم اکنون دریافتی و حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی نسبت به بازنشستگان کشوری کف بگیر هستند.

وی تصریح کرد: کف بگیر جامعه  ما باید سطح درآمدی آن ارتقا یابد تا آنها نیز بتوانند از عهده معیشت و مخارج برآیند.

 سفره کارگران نباید تهی باشد
دبیر اجرائی خانه کارگر ساوه و زرندیه نیز گفت: با توجه به تورم حاکم بر اقتصاد کشور، سفره کارگران نباید تهی باشد و شرمنده خانواده خود باشند.

داود میرزائی بر صیانت از حقوق جامعه ی کارگری تاکید کرد و خواستار توجه بیش از پیش مسئولان مربوطه برای افزایش امنیت شغلی و تقویت معیشت این قشر شد.

این مراسم با حضور فعالین جامعه کارگری و شرکای اجتماعی در تالار خانه کارگر ساوه برگزار شد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: میرزایی خانه کارگر ساوه تامین اجتماعی متناسب سازی خانه کارگر سبد معیشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۱۷۳۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاخیر در پرداخت حقوق کارگران معیشت آن‌ها را دشوارتر کرده است

فرماندار تیران و کرون گفت: تاخیر در پرداخت حقوق کارگران توسط پیمانکاران، شرایط معیشتی این قشر را دشوارتر کرده و نظارت مدیریت شهری و نهادهای متولی برای رعایت حقوق آن‌ها لازم است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اصفهان، علی محمدی‌کیا شامگاه _سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ در همایش تجلیل از کارگران شهرداری‌های شهرستان تیران و کرون با انتقاد از تاخیر در پرداخت حقوق نیروهای خدماتی اظهارکرد: بعضی از شرکت‌های پیمانکاری در پرداخت حقوق نیروهای تحت نظر خود تاخیر چندین ماهه دارند که چنین وضعیتی در شرایط دشوار اقتصادی، معیشت کارگران را دشوارتر کرده است.

وی افزود: شهرداری‌ها و دستگاه‌های متولی باید نظارت‌های خود را در پرداخت به موقع حقوق ماهانه کارگران افزایش دهند و مانع از تضعیف حقوق قشر زحمت‌کش کارگری شوند.

فرماندار تیران و کرون با بیان اینکه پرداخت به موقع حقوق کارگر و نیروی تحت خدمت مورد سفارش دین بوده و در قانون نیز بر آن تاکید شده است، خاطرنشان کرد: تخطی از این قانون و اخلاق اسلامی ناپسند است و تضیف حقوق شهروندی محسوب می شود.

محمدی‌کیا ادامه داد: نباید در اولویت پرداخت حقوق کارمندان و کارگران تمایزی وجود داشته باشد و نسبت به دغدغه زندگی هر دو قشر باید توجه شود.

وی با اشاره به اینکه علاوه بر پرداخت حقوق مالی کارگران باید دیگر منافع آن‌ها تامین شود، تصریح کرد: تامین لباس مورد نیاز، ایمنی در کار، استراحت، سلامت محیط فعالیت و حفظ شان و منزلت کارگران حائز اهمیت است و نباید شخصیت آن‌ها تحت تاثیر وظیفه شغلی قرار گیرد.

فرماندار تیران و کرون با اشاره به امنیت شغلی جامعه کارگری، گفت: علاوه بر اینکه کارفرمایان و شرکت‌ها در این خصوص نقش دارند، نهادهای کارگری همچون تامین اجتماعی نیز در حفظ سرمایه انسانی نقش دارند.

محمدی‌کیا افزود: کمک به کارفرمایان برای توسعه زیرساخت‌های تولیدی و کسب و کار در حفظ نیروی مشغول در کار مهم است و یکی از چالش‌های امروز حمایت نکردن از کارفرمایان بوده که منجر به تعدیل نیروی انسانی شده است.

وی تاکید کرد: اهمیت دادن به افراد فعال و نگاه ویژه به تولید و فعالیت‌های مولد مانع از ورود به مشاغل غیرمولد و سپرده‌گذاری در بانک‌ها می‌شود.

کد خبر 749553

دیگر خبرها

  • فیلم| حقوق حداقل بگیران بازنشستگان تامین اجتماعی ۳۵ درصد افزایش یافت
  • تاخیر در پرداخت حقوق کارگران معیشت آن‌ها را دشوارتر کرده است
  • کلاف سردرگم تعیین دستمزد کارگری (پادکست)
  • تنگنای معیشتی کارگران در سال ۱۴۰۳/ جامعه کارگری مخالف ورود مجلس به موضوع تعیین مزد است
  • افزایش حقوق و متناسب سازی آن، بیشترین سوال بازنشستگان در تماس با سامانه ۲۵۰۰
  • دیوان‌عدالت، رای به ابطال مصوبه افزایش حقوق کارگران می‌دهد؟/ میرغفاری: مزد ۱۴۰۳ مشروعیت خود را بین جامعه کارگری از دست داده است
  • دولت با شیوه سه جانبه‌گرایی تعیین حقوق کارگران موافق است
  • دولت هیچ مشکل قانونی برای متناسب سازی حقوق بازنشستگان ندارد
  • برای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تامین اعتبار شده است
  • روزگار به نام کارگر شد و به کام کارگر نشد